_________________________________________________________________________________________________________________________

PROSJEKTERLEDSTEN_ARKITEKTUR_AS_PROSJEKTER.html
TILBAKELEDSTEN_ARKITEKTUR_AS_PROSJEKTER.html
KONTORETLEDSTEN_ARKITEKTUR_AS_FIRMAOPPLYSNINGER.html
PRESSE
LEDSTEN_ARKITEKTUR_AS_PRESSE_ETC._3_PROSJEKTPRESENTASJONER.html

.

BILDER FRA FØR REHABILITERING



PILESTREDET PARK-OMBYGGING AV LEILIGHET 2018


HISTORIE: Det gamle Rikshospitalet ble i 2000 bygget om til leiligheter. Det gamle sykehuset hadde god takhøyde og

leilighetene fremstår derfor som generøse, men bortsett fra et lakket tregulv var alt av inventar hvitt og av enkleste sort.

LEDSTEN ARKITEKTUR AS fikk i oppdrag å gjøre leiligheten representativ og hyggelig for en mann som bor alene,

Han  ønsket å glede seg til å komme hjem, og ha en lun hule der det også var fint å invitere gjester.

-se bilder fra før oppgradering nederst


MATERIALVALG: Gulvet ble beholdt, slipt og oljevokset med svak pigment. Ellers var hovedideen å få mer lys inn i gang og stue.

Ved å erstatte tette gipsvegger med høye lydisolerte glassfelt slipper nå lys fra kontor og soverom inn i både gang  og stue.

Kjøkkenet er bygget opp i mørk grå Valkromat og fondveggen i stuen er malt sort for å skape en ramme rundt spiseplassen

Kjøkkenøya er markert med en vakker sandsten og rommene har generelt fått mer lunhet med utstrakt bruk av eik

i døromramminger og fastfelt. Belysningen er skiftet og deler rommene inn i soner med varmt LED lys.

I gangen skjuler en vakker glasskive garderoben og rommet har blitt åpent og lyst når man kommer inn. Nye tunge

velurgardiner  i stue og soverom luner ytligere og tar av for klanglyd.

Høy materialkvalitet, masse dagslys, vakker belysning og inndeling i soner har gjort en pregløs upersonlig leilighet om

til et herlig sted å være både på kalde vinterkvelder og på sommeren med døren åpen til balkongen.